WAI Tennis i social media
Webbutveckling av Websoluto AB

Våra sponsorer

Guldsponsorer

”Sveriges bästa pizzeria”.

Vinnare av Sveriges bästa pizzeria 2014. Beställ från Göteborgs bästa pizzeria år 2014, 2013, 2012, 2010 och 2009!

Tailwind kombinerar näring, vätska, och elektrolyter i en god sportdryck som inte kommer förvandla din mage till en sten. Tailwind skapades för att användas under Leadville 100. Den är framtagen, i kontrast till många andra sportdrycker, för att du ska slippa de bekymmer som man ofta ställs inför som konditionsidrottare under 50’s, 100’s, 24-timmars och flerdagars race. Läs vidare om hur tailwind hjälper idrottare att hitta rätt med sin näring.

Websoluto webbyrå

Websoluto är en webbyrå i Göteborg som utvecklar skräddarsydda webbplatser och webbsystem. Wordpress är systemet vi använder i de flesta fall, men finns behovet av andra tekniker så är vi flexibla.

BIDI BADU är ett sport och livsstils varumärke inom kläder. BIDI BADU är inspirerad av den fräcka unga generationen av spelare med en unik syn på livet som värdesätter ”fair-play”, respect, galenskap, ärlighet och att ha kul. Varumärkets slogan ”Life is BIDI BADU. Be BIDI BADU” riktar sig till magisk grupp av sportälskare som inte är rädda för en utmaning utan vrdesätter livsstil och sportslighet over vinster och pokaler. ”BE BIDI BADU” betyder att ”BIDI BADU finns ionm dig, använd och visa det”. De galna frgerna, de högkvalitativa materialen och utmanande design tillsammans med en vågad kommunikation vill fånga uppmärksamheten på och av banan.

Specialitet: grekiska och italienska delikatesser. Leverans till restauranger och pizzerior.

Silversponsorer

Välkomna till Diamond Seal, en av Sveriges största leverantörer inom restaurangutrustning. Vi erbjuder helhetslösningar vilket gör att du vinner både tid och får valuta för pengarna. Våra leveranstider är väldigt korta och våra produkter är framtagna med stor omtanke till förmånliga priser. För personlig rådgivning kontakta oss eller besök vår visningslokal på Marieholmsgatan 46.

Hjärtligt Välkomna!

Telefon: 031-16 26 13
”Riktigt fina pizzor. Fräscha, krispiga grönsaker”
”Goda råvaror och mycket bra service”
”Väldigt gott… bra service… bästa stället i Johanneberg”

En bra förpackning förstärker innehållet. Och de bra förpackningarna kommer förstås från Pac. Vi har ett heltäckande sortiment med engångs- och förbrukningsartiklar och emballage till hotell, restaurang, dagligvaruhandel, fackhandel, städ och industri samt offentlig sektor. Dessutom underlättar vi vardagen ytterligare för våra kunder genom att hjälpa till med materialval, tryck, logistik, lagerhållning och mycket, mycket mer.

På Göfab fritidsmöbler i Lerum har vi de senaste sommarmöblerna och tillbehör.
Vi har öppet vardagar 10-19, lördagar 10-16 och söndagar 11-16.

Välkomna!

 

 

Bronssponsorer