WAI Tennis i social media
Webbutveckling av Websoluto AB

Samarbeta med WAI Tennis

tennisben-grusEn förutsättning för WAI Tennis att kunna stödja tennisspelare är att få in sponsorintäkter från företag. Sponsringen bör alltid vara en ”win-win” situation mellan WAI Tennis och företaget som sponsrar.  Helst av allt ser vi att företaget ser sponsringen som ett tillfälle att utveckla sin verksamhet och möjligheten för WAI Tennis att stärka företagets varumärke.

 

Genom regelbundna månadsbrev och en levande hemsida kommer våra samarbetspartners kunna följa tennisspelarnas framfart runt om i världen. Resultat, reportage och nyheter kommer att uppdateras kontinuerligt och givetvis kommer även alla samarbetspartners att synas och presenteras regelbundet på vår hemsida www.waitennis.se

WAI Tennis kommer även att regelbundet anordna aktiviteter som våra samarbetsparters har möjlighet att ta del av. Nedan följer några exempel på aktiviteter som WAI Tennis anordnar.

 

 

 

 

WAI Kick Off

Aktivitet för samtliga guld- och silversponsorer inkl. lite god mat och dryck.

 

WAI Dubbeln

En dubbelturnering kvällstid för våra samarbetsparters som spelar tennis. Några av Sveriges bästa tennisjuniorer kommer att vara med och förhoppningsvis förgylla tävlingen.

 

WAI Resan

Dagsresa till för samarbetspartners till Båstad.

En heldag i tennisens Mecka med chans att få uppleva några av världens bästa tennisspelare på mycket nära håll.

 

WAI Seminarium

Guld- och silversponsorer samlas centralt i Göteborg och får möjlighet att lyssna på intressanta föreläsare som har anknytning till Tennis.

 

WAI TEAM

Efter överenskommelse får ni som samarbetspartners använda spelare och/eller coacher i samband med egna företagsaktiviteter.

 

WAI Aktiviteter

I samband med alla aktiviteter som WAI Tennis arrangerar strävar vi alltid efter att alla deltagare skall känna sig bekväma, och målsättningen med aktiviteterna är i första hand att i en behaglig miljö göra det enkelt att knyta nya affärskontakter.