WAI Tennis i social media
Webbutveckling av Websoluto AB

Svenskt superlöfte inleder samarbete med WAI tennis.

Svenskt superlöfte inleder samarbete med WAI tennis.

En av Sveriges mest lovande juniorspelare Svetlana ”Lana” Teterina, 14 år, från Spårvägen TK inleder ett samarbete med WAI tennis.

  • Jag känner en otrolig glädje och stolthet att få vara en del av WAI tennis satsning på unga svenska talanger, säger Lana.

Utbytet med WAI tennis ska ge den unga talangen mer erfarenhet på Internationell nivå så att hon på sikt kan vara med att utmana om en plats bland de allra bästa.

  • Just nu behöver jag mer Internationell erfarenhet för att bli en bättre tennisspelare. Med hjälp av WAI tennis får jag möjlighet att utvecklas både som person och spelare. Det är självklart ett viktigt steg för mig i min satsning mot toppen, säger Lana.

Lana Teterina en kraftfull baslinjespelare med serven som ett av hennes främsta vapen. Hon har redan en viss erfarenhet av internationell tennis. Som 9-åring besökte hon en tennisakademi i Kazan, Ryssland och som 12 – åringen deltog hon i sitt första ”inofficiell” världsmästerskap Auray, Frankrike ditt kom allra bästa från hela världen.

No Comments

Post A Comment